Følg oss på Linkedin

Nyheter

Ny sportsbar i Ski

BØRST SPORTSBAR, NY MØTEPLASS I HJERTET AV SKI!
Utstyrt med 10 Philips 65 tommers skjermer og mangfoldige høyttalere er Børst Sportsbar verdt et besøk.


Når kvelden kommer, kobler DJ seg til et kraftig musikkanlegg bestående av 2 stk 12 tommers høyttalere samt en kraftig 15 tommers sub av typen Dynacord. 
Alt dette styres elegant fra Crestron styresystemer.

AVANSERTE LØSNINGER – HELT ENKELT

 

Lyd og bilde til simulator senter

Summit Bar med nytt lydanlegg

Summit Bar, Oslo nyeste og mest sofistikerte SKYBAR, på toppen av Radisson Blu Scandinavia Hotel!
ABC audiovisuell teknikk AS har levert en lydløsning utover det vanlige. Dette for å kunne utnytte flere bruksmuligheter som for eksempel disco, DJ eller konserter. Det er ikke alle barer i Oslo som kan stille med en ekte PA rigg fra EV med 2stk 18 tommers subber. Alt dette styres elegant fra et touchpanel eller ekstern tilkobling for mikser. AVANSERTE LØSNINGER – HELT ENKELT 

Summit Bar.jpg
 
 
Nye Summit Bar, i hotellets 21.etasje, har åpnet dørene og gir gjestene en spektakulær utsikt over hovedstaden i en internasjonal atmosfære.
Arkitektfirmaet Snøhetta har designet Oslos nye SKYBAR.
 

Grand Hotel nyrenovert med usynlig AV utstyr

En ny epoke har begynt for Grand Hotel Oslo.
Nyrenoverte Grand Hotel Oslo er Norges mest kjente og prestisjefulle hotell. Hotellet åpnet for første gang dørene i 1874, og har i over 140 år ønsket nordmenn, internasjonale gjester, verdensledere, kjendiser og Nobel Fredsprisvinnere velkommen. Forfatteren Henrik Ibsen var blant gjestene som ofte la inn et besøk på Grand Hotel i løpet av dagen. Vi i ABC audiovisuell teknikk as er stolte av å ha levert en av Norges mest moderne audiovisuelle design og løsning til Grand Hotel Oslo. Se bare hva vi gjorde med Rococo salen.. AVANSERT LØSNINGER – HELT ENKELT

Rococo salen_stort.jpg

Custom Design

Riksrevisjonen med nye lokaler og AV utstyr

Quality Hotel Olavsgaard med ny konferansesal

Vi gratulerer Quality Hotel Olavsgaard med ny konferansesal. Quality Hotel Olavsgaard er et fleksibelt konferansehotell, beliggende i landlige omgivelser midt mellom Oslo og Gardermoen, noe som gjør hotellet til et naturlig møtested når det gjelder kurs, konferanser og private selskap. ABC audiovisuell teknikk as har levert AV-løsninger til Olavsgaard i alle år og har nå vært med å oppgradere deres nye konferansesal.

Konferansesal_Olavsgaard.jpg

ABC teknikk gratulerer Westerdals med ny skole

ABC audiovisuell teknikk AS ble valgt som leverandør av AV utstyr til Westerdals nye skole i Chr. Krohgs gate i Oslo.Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology (Westerdals Oslo ACT) investerer i studentene for millioner i nye AV-løsninger.

Kultur for framtidsrettet miljø møter studentene på Westerdals. 

Nye AV-løsninger gir bedre læringsmiljø både for studenter og lærere.

Prestisje pris for NRK studio 3

NRK studio 3 og produsent SiliconCore fikk nylig en prestisjepris som BROADCAST/ MEDIA PROJECT OF THE YEAR under AW AWARDS i London 25 september 2015.

Siden ABC audiovisuell teknikk AS hadde leveransen med NRK, er vi svært stolte av denne utmerkelsen.

Utgangspunktet er verdens første Anti Moare high resolution LED skjerm, som ble konstruert spesielt for NRK og studio bruk der digitale kameraer brukes.

Studioet brukes i dag til bla sporten, Urix og Aktuelt.

 For mer info om prisen klikk her

    

Side 1 av 2

Siste nytt

  

ABC audiovisuell teknikk AS
Slalåmveien 1
1410 Kolbotn
Telf. 66 82 39 00