Følg oss på Linkedin

Velkommen til ABC audiovisuell teknikk AS

Leverandør av audiovisuelle løsninger

ABC audiovisuell teknikk AS er leverandør av audiovisuelle produkter innen lyd, bilde, styringssystemer og videokommunikasjon.

Selskapet ble etablert i 1991 og er en vesentlig aktør i markedet for installasjon av audiovisuelle løsninger til kravstore kundegrupper som kurs- og konferansehoteller, universitetsmiljøer, helsesektor og næringslivet. Vi er i dag 15 medarbeidere.

Våre medarbeideres kompetanse er bygget opp gjennom mange år. Dyktige systemdesignere hjelper våre kunder med å finne de rette løsningene. 

ABC audiovisuell teknikk AS har fått tildelt midler fra Innovasjon Norge til forskning innen AV teknikk for sykehus. 

ABC audiovisuell teknikk AS er leverandør av audiovisuelle produkter innen lyd, bilde, styringssystemer og videokommunikasjon.

Selskapet ble etablert i 1991 og er en vesentlig aktør i markedet for installasjon av audiovisuelle løsninger til kravstore kundegrupper som kurs- og konferansehoteller, universitetsmiljøer, helsesektor og næringslivet. Våre medarbeideres kompetanse er bygget opp gjennom mange år. Dyktige systemdesignere hjelper våre kunder med å finne de rette løsningene. Programmerere og teknikere med unik kunnskap og erfaring sørger for at løsningen fungerer optimalt. Kundetilfredshet er viktig for selskapet. Vi gjennomfører regelmessige kundetilfredshetsmålinger i samarbeid med eksterne konsulenter, slik at vi er i stand til å tilfredstille våre kunders ønsker og behov på en profesjonell måte. La en av våre systemdesignere bistå i planleggingen av den tekniske AV-leveransen i dine lokaler og ditt selskap er sikret gode AV-løsninger.

Siste nytt

 • 09 feb
  Ny sportsbar i Ski

  BØRST SPORTSBAR, NY MØTEPLASS I HJERTET AV SKI!
  Utstyrt med 10 Philips 65 tommers skjermer og mangfoldige høyttalere er Børst Sportsbar verdt et besøk.


  Når kvelden kommer, kobler DJ seg til et kraftig musikkanlegg bestående av 2 stk 12 tommers høyttalere samt en kraftig 15 tommers sub av typen Dynacord. 
  Alt dette styres elegant fra Crestron styresystemer.

  AVANSERTE LØSNINGER – HELT ENKELT

   

 • 09 feb
  Lyd og bilde til simulator senter

Se alle